Φωτιστικά Dits

Θέλουμε κάτι πιο μοντέρνο και σύγχρονο!

Συζητώντας με την εταιρεία Dits οι απαιτήσεις ήταν ξεκάθαρες και δικαιολογημένες.

Ήθελαν ένα eshop αποδοτικό που να προσφέρει εύκολη και άνετη περιήγηση στα προϊόντα τους έτσι ώστε οι πελάτες να μπορούν να βρίσκουν αυτό που θέλουν άμεσα.

Η ανακατασκευή του site αύξησε τις πωλήσεις;

Βοήθησε πολύ! Με την αναβάθμιση βελτιώθηκε σημαντικά η ταχύτητα της ιστοσελίδας και έκανε την περιήγηση άνετη και γρήγορη... χωρίς περιττές καθυστερήσεις στο φόρτωμα.

Φυσικά δεν ήταν μονό αυτό, καθώς προστέθηκαν και άλλες δυνατότητες που βοηθούν τους πελάτες να βρίσκουν αυτό που θέλουν.

Η αναβάθμιση από παλιά σε νέα έκδοση CS-Cart

Η μεγάλη πρόκληση ήταν να μεταφέρουμε σωστά όλα τα προϊόντα από την παλιά έκδοση στην νεότερη έκδοση χωρίς να χαθούν οι ατελείωτες ώρες εργασίας που είχαν δαπανήσει για να εισάγουν τα προϊόντα.

Φυσικά το τελικό αποτέλεσμα ήταν η 100% επιτυχημένη μεταφορά!

Μαγικά φίλτρα αναζήτησης

Ένα σύγχρονο eshop οφείλει να είναι εξοπλισμένο με φίλτρα αναζήτησης για να βρίσκουν οι πελάτες άμεσα αυτό ακριβώς που ψάχνουν.

Το μαγικό με τα φίλτρα αναζήτησης του fotistika-dits.gr είναι ότι χρησιμοποίει τεχνολογία Ajax για να φέρνει τα αποτελέσματα με τα φωτιστικά χωρίς να φορτώνει εκ νέου όλη η σελίδα. Επίσης δίπλα σε κάθε φίλτρο εμφανίζει το σύνολο των προϊόντων που υπάρχουν με το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό.

Ένα γεμάτο και εύκολο eshop!

Αφού ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και εμπλουτίσαμε το eshop με νέες δυνατότητες οι διαχειριστές πλέον μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους πιο εύκολα μιας και προστέθηκαν νέες δυνατότητες και αυτοματισμοί που τους έλυσαν τα χέρια.