Κατασκευή E-Shop

Το κατάστημα σας παραμένει ανοιχτό 365 μέρες το χρόνο

Το on-line shopping γίνεται όλο και πιο δημοφιλές. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα ξεπηδούν το ένα μετά το άλλο στο πλαίσιο της ψηφιακής κοινωνίας. Με ποιους τρόπους μπορεί όμως το δικό σας να είναι αυτό που θα ξεχωρίσει;

Με τη δημιουργία ενός e-shop, η επιχείρηση σας παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο. Τα πλεονεκτήματα είναι πάρα πολλά, καθώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν προϊόντα/υπηρεσίες ή να συμβουλευτούν το «κατάστημα» σας ανεξαρτήτως ώρας ενώ την ίδια στιγμή το λειτουργικό σας κόστος μειώνεται σημαντικά.

Είναι σημαντικό να παρέχετε ένα e-shop το οποίο θα είναι εύχρηστο και πολύ απλό στη λειτουργία του. Ο καταναλωτής επιθυμεί να βρει άμεσα αυτό που ψάχνει, χωρίς δυσκολίες και πολλά «κλικ». Στη netikon γνωρίζουμε όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα οι αγορές να γίνονται εύκολα, γρήγορα και προπαντός, με ασφάλεια και αξιοπιστία. Παράλληλα, εγγυόμαστε για την στρατηγική του προώθηση σε όλο τον ψηφιακό κόσμο προκειμένου να γίνει άμεσα αναγνωρίσιμο και δημοφιλές. Βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό του πελάτη μας για οποιαδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει, ανεξαρτήτου δυσκολίας και ώρας.

 

Εύκολο περιβάλλον διαχείρισης

Όλα τα eshop που κατασκευάζουμε έχουν εύκολο διαχειριστικό περιβάλλον στα Ελληνικά, κάνοντας το έτσι εύκολο στο να περνάτε νέα προϊόντα, κατηγορίες ή χαρακτηριστικά. Σε περίπτωση όμως, που χρειαστείτε τη βοήθειά μας, είμαστε πάντοτε δίπλα σας, είτε μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης είτε μέσω email.

Γρήγορο φόρτωμα

Τα γρήγορα e-shop είναι πιο ελκυστικά μιας και προσφέρουν άνεση στη περιήγηση και επίσης είναι πιο αποδοτικά στο Google καθώς η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο για την τελική απόδοση της ιστοσελίδας στην κατάταξή της στο Google.
Για το λόγο αυτό, εφαρμόζουμε τεχνολογίες και τεχνικές caching (αποθήκευση των τμημάτων της ιστοσελίδας σε προσωρινή μνήμη) για γρηγορότερο φόρτωμα του eshop.

Αυτόματη εισαγωγή προϊόντων

Σας προσφέρουμε την δυνατότητα να περάσετε μαζικά όλα σας τα προϊόντα από οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή. Αρκεί να μπορεί να γίνει η εξαγωγή τους σε κάποια μορφή αρχείου. Μπορείτε επίσης να κάνετε μαζικές αλλαγές μέσω excel και μετά να τα ξαναπερνάτε στο eshop σας.

Αυτοματοποίηση της διαδικασίας αποστολής

Μην σπαταλάτε χρήσιμο χρόνο γράφοντας ένα ένα τα vouchers των παραγγελιών σας απο το eshop σας. Απολαύστε την ευκολία που σας προσφέρουμε και αυτοματοποιήστε την διαδικασία έκδοσης των vouchers μέσω του συστήματος που έχουμε αναπτύξει για το ηλεκτρονικό κατάστημα.

Φίλτρα αναζήτησης για μεγαλύτερη ευκολία

Έχοντας φίλτρα αναζήτησης στο eshop σας προσφέρετε απίστευτη ευκολία και άμεση εύρεση των προϊόντων που ψάχνουν οι πελάτες. Οι πελάτες κάνοντας μερικά κλικ στα φίλτρα μπορούν να δουν όλα σας τα προϊόντα βάσει των κριτηρίων που έχουν επιλέξει στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

One-Page Checkout για εύκολη ολοκλήρωση αγοράς

Ξεχάστε τη μακροσκελή διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς. Όταν ο πελάτης προσθέσει ένα προϊόν στο καλάθι και πάει στο ταμείο, θέλουμε να του προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία χρήσης ώστε να ολοκληρώσει εύκολα και γρήγορα την αγορά του.
Στη netikon προσφέρουμε λύσεις που διευκολύνουν τους πελάτες του eshop σας και το κάνουν όσο πιο εύχρηστο γίνεται. Το OnePageCheckout είναι η ιδανική λύση για όσους θέλουν να έχουν το ταμείο του eshop τους σε μια σελίδα.

Παρακολούθηση πωλήσεων μέσω Google Analytics

Συνδέοντας το eshop σας με το Google analytics για την στατιστική παρακολούθηση των πωλήσεών σας, μπορούμε να καταγράψουμε από πού κυρίως σας έρχονται πελάτες και κάνουν αγορές. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να βελτιώσουμε την απόδοση του eshop σας στα σημεία που έχει αδυναμίες και να αυξήσουμε τις πωλήσεις του ανά καμπάνια ή/και πηγή επισκεψιμότητας.

Σύνδεση πελατών με χρήση Facebook, Twitter, Google, LinkedIn, PayPal και Foursquare

Μην δυσκολεύεται τους πελάτες του eshop σας με νέα διαδικασία εγγραφής. Δώστε τους την δυνατότητα σύνδεσης μέσω των κοινωνικών δικτύων που χρησιμοποιούν ώστε να μην χρειάζεται να εισάγουν πάλι τα στοιχεία τους.

Μοναδική εμφάνιση (design)

Η κατασκευή eshop με αυθεντικό design κάνει την επιχείρησή σας μοναδική στο internet και τις δίνει ταυτότητα. Αναδεικνύει τόσο το eshop σας όσο και τα προϊόντα σας. Μέσα από ένα εύκολο και λειτουργικό eshop κάνουμε τις αγορές εύκολες, ακόμη και για τους πρωτάρηδες του internet.

Βελτιστοποίηση κώδικα και περιεχομένου για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Όταν η ιστοσελίδα σας βρίσκεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, σίγουρα θα προσελκύσει (περισσότερους)  επισκέπτες. Κατά την κατασκευή eshop, βελτιστοποιούμε τον κώδικα, έτσι ώστε να τον διαβάζουν ευκολότερα και καλύτερα οι μηχανές αναζήτησης. Ταυτόχρονα, συγκεκριμένοι αυτοματισμοί ενεργοποιούνται όταν περνάτε νέα προϊόντα και αναλαμβάνουν την βελτιστοποίηση του περιεχομένου και φωτογραφιών για καλύτερα αποτελέσματα.

Φιλοξενία σε γρήγορους και αξιόπιστους servers

Ακόμα και αν έχετε ένα πολύ ωραίο eshop με όλες τις σύγχρονες δυνατότητες και ευκολίες είναι απαραίτητο να φορτώνει τα προϊόντα σας γρήγορα γιατί έτσι δεν κουράζεται τον πελάτη και περιηγείται στη σελίδα σας ευχάριστα. Φιλοξενούμε eshops σε ταχυτάτους servers και τους παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Σύνδεση e-shop με ERP

Συνδέουμε το eshop σας με το πρόγραμμα εμπορικής διαχείρισης που διαθέτετε και προσφέρουμε διευκόλυνση στη διαχείρισή του. Όλα τα προϊόντα καταχωρούνται και συγχρονίζονται.
Αμφίδρομη επικοινωνία για άμεση ενημέρωση της κατάστασης των προϊόντων ανεξάρτητου τρόπου πώλησης.
Συγχρονισμός των παραγγελιών για την διευκόλυνση έκδοσης τιμολογίου ή απόδειξης πώλησης.

Προσαρμοσμένη κατασκευή (Custom ανάπτυξη eshop)

Δεν μένουμε μόνο σε συγκεκριμένες δυνατότητες ή εικαστικά (εμφάνιση), έχουμε την ικανότητα να επεκτείνουμε το eshop σας και να το φέρουμε στα μέτρα σας έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας.