Κατασκευή Ιστοσελίδων

Η ιστοσελίδα μιας επιχείρησης συνιστά το πιο απαραίτητο εργαλείο προώθησης, τόσο στον ψηφιακό όσο και στον φυσικό κόσμο. Σε μια εποχή όπου τα δεδομένα εναλλάσσονται ιδιαίτερα γρήγορα και τίποτα δεν θυμίζει τις προηγούμενες δεκαετίες, η εταιρία σας οφείλει να εναρμονίζεται με τους καιρούς. Για το λόγο αυτό, η κατασκευή ιστοσελίδων πρέπει να είναι σύγχρονη, εύχρηστη και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής.

Η πολυετής εμπειρία μας στην κατασκευή ιστοσελίδων μας επιτρέπει να προσφέρουμε ιστοσελίδες που εξυπηρετούν απόλυτα τις ανάγκες των τάσεων του Internet. Ακούμε τις ανάγκες σας και χτίζουμε την ιστοσελίδα σας βασιζόμενοι στις παρατηρήσεις και επιθυμίες σας. Πάντα όμως με την απαραίτητη καθοδήγησή μας ώστε να έχετε ένα τελικό προϊόν που θα σας καλύπτει και θα είναι αντιπροσωπευτικό της επιχείρησής σας ενώ την ίδια στιγμή θα ακολουθεί τα standards του Internet.

Αφήστε λοιπόν, στους ειδικούς να αναδείξουν την επιχείρησή σας.  Με προσοχή στη λεπτομέρεια και τις επιμέρους ανάγκες κάθε εταιρίας, αναλαμβάνουμε να «ενισχύσουμε» την εμφάνιση της επιχείρησής σας με κατασκευή ιστοσελίδων που περιέχουν προηγμένες δυνατότητες όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω.

 

Εύκολο περιβάλλον διαχείρισης

Στην κατασκευή ιστοσελίδων που παρέχουμε, όλες μας οι ιστοσελίδες χαρακτηρίζονται από το εύκολο περιβάλλον διαχείρισης στα Ελληνικά. Επίσης, σας προσφέρουμε εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης για να μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τις αλλαγές που επιθυμείτε. Σε περίπτωση όμως, που χρειαστείτε τη βοήθειά μας, είμαστε πάντοτε δίπλα σας, είτε μέσω τηλεφωνικής υποστήριξης είτε μέσω email.

Γρήγορο φόρτωμα

Η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο για την τελική απόδοση μιας ιστοσελίδας, τόσο στην ευκολία περιήγησης από τους επισκέπτες όσο και στην κατάταξή της στο Google.
Στη netikon, η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι παιχνιδάκι. Για το λόγο αυτό, εφαρμόζουμε τεχνολογίες και τεχνικές caching (αποθήκευση των τμημάτων της ιστοσελίδας σε προσωρινή μνήμη) για γρηγορότερο φόρτωμα της ιστοσελίδας.

Μοναδική εμφάνιση (design)

Κατασκευάζουμε καλαίσθητες ιστοσελίδες με μοναδικό design που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και αναδεικνύει τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα σας. Μέσα από μια εύκολη και λειτουργική ιστοσελίδα κάνουμε την εμπειρία της πλοήγησης ευχάριστη και πολύ εύκολη, ακόμη και για τους πρωτάρηδες του internet.

Βελτιστοποίηση κώδικα και περιεχομένου για καλύτερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης

Όταν η ιστοσελίδα σας βρίσκεται ψηλά στις μηχανές αναζήτησης, σίγουρα θα προσελκύσει (περισσότερους)  επισκέπτες. Κατά την κατασκευή ιστοσελίδων, βελτιστοποιούμε τον κώδικα, έτσι ώστε να τον διαβάζουν ευκολότερα και καλύτερα οι μηχανές αναζήτησης. Ταυτόχρονα, συγκεκριμένοι αυτοματισμοί ενεργοποιούνται όταν περνάτε νέο περιεχόμενο στην ιστοσελίδα οι οποίοι αναλαμβάνουν την βελτιστοποίησή της για καλύτερα αποτελέσματα.

Φιλοξενία σε γρήγορους και αξιόπιστους servers

Ένα από τα σημαντικότερα σημεία μιας ιστοσελίδας είναι σε τι είδους μηχάνημα φιλοξενείται και κατά πόσο αυτό είναι σε θέση να εξυπηρετεί αδιάκοπα όλο το χρόνο τους επισκέπτες της. Φιλοξενούμε δεκάδες ιστοσελίδες σε ταχυτάτους servers και τους παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση για την απρόσκοπτη λειτουργία τους.

Προσαρμοσμένη κατασκευή (Custom ανάπτυξη ιστοσελίδας)

Δεν μένουμε μόνο σε συγκεκριμένους μηχανισμούς, εφαρμογές ή εικαστικά (εμφάνιση), αλλά έχουμε την ικανότητα να επεκτείνουμε την ιστοσελίδα σας και να τη φέρουμε στα μέτρα σας έτσι ώστε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της επιχείρησής σας.