Fremikon CMS

Η πολυετής εμπειρία στο χώρο και η συνεχής ενασχόληση με διαφορετικά CMS όπως Joomla, Wordpress και Drupal, μας οδήγησε στο σχεδιασμό και κατασκευή του δικού μας CMS. Ένα ταχύτατο και πλήρως επεκτάσιμο εργαλείο, φτιαγμένο στα μέτρα σας.

Πανεύκολο περιβάλλον διαχείρισης

Εδώ και χρόνια αναπτύσσουμε ιστοσελίδες και συζητάμε με πελάτες σχετικά με πιο απαιτητικές υπηρεσίες που μπορεί να ζητούν ή ευκολίες που θα ήθελαν προκειμένου να διευκολύνεται η χρήση. Κάπως έτσι καταλήξαμε στη σχεδίαση και δημιουργία ενός πίνακα διαχείρισης για την ιστοσελίδα, τόσο απλό όσο χρειάζεται ώστε να σας προσφέρει μια ευχάριστη εμπειρία, χωρίς σπαζοκεφαλιές και σύνθετες κινήσεις.

Μετά τις αλλαγές σας, αυτοματισμοί αναλαμβάνουν να κάνουν όλη τη δουλειά για εσάς και προστατεύουν την ιστοσελίδα από τυχόν λάθους χειρισμούς.

Πολύγλωσση δυνατότητα

Πολλές φορές απαιτείται οι ιστοσελίδες να είναι εξοπλισμένες με παραπάνω από μια γλώσσα. Αυτή η διαδικασία μπορεί να είναι χρονοβόρα στα διάφορα CMS, όχι όμως και στο Fremikon CMS που αναπτύχτηκε για να προσφέρει τη μεγίστη ευκολία.  

Εισάγετε τη μετάφραση του κάθε στοιχείου στο ίδιο σημείο που εισάγετε και τα Ελληνικά.

Διαχείριση περιεχομένου

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι στενά συνδεδεμένο με τα μενού. Με τον τρόπο αυτό, κάθε φορά που θέλετε να αλλάξετε κάτι, δεν χρειάζεται να ψάχνετε πού βρίσκεται. Η λογική είναι απλή, ακολουθείτε τη δομή του μενού της ιστοσελίδας και βρίσκετε αυτό που θέλετε.

Βελτιστοποιήσεις SEO και Social Networks

Το Internet έχει αλλάξει δραματικά, ειδικά με τη χρήση όλων των κοινωνικών μέσων δικτύωσης. Τη βασιλεία όλων, τουλάχιστον στην Ελλάδα, κατέχει το Facebook. Το Fremikon CMS είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζεται για να έχετε πλήρη έλεγχο στο τι φαίνεται στο Facebook, κάθε φορά που γίνεται κοινοποίηση της σελίδας σας.

Οι βελτιώσεις στο on page seo γίνονται εύκολα και γρήγορα χωρίς περιττά κλικ και αναζήτηση για το πού και πώς πρέπει να μπει κάτι. Πλαίσια κειμένου με λεζάντα, σας υποδεικνύουν τι είναι το καθένα καθώς επίσης και τι ακριβώς πρέπει να γράψετε.

Όλα αυτά, από το ίδιο σημείο διαχείρισης του μενού και του περιεχομένου.

Διαχείριση πολυμέσων (φωτογραφίες και αρχεία)

Έχοντας ως προτεραιότητα την ευκολία χρήσης, κατά την ανάπτυξη του Fremikon CMS δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε την προσθήκη δυνατότητας ενός γραφικού περιβάλλοντος, προκειμένου να μπορείτε να διαχειρίζεστε τις φωτογραφίες και τα αρχεία σας με τον ίδιο γνώριμο τρόπο, όπως και στον υπολογιστή σας.

Μετακινήστε φωτογραφίες ή αρχεία και αλλάξτε τους θέση μέσα στους φακέλους, κάντε μετονομασία, διαγράψτε όσα δεν θέλετε ή ανεβάστε στην ιστοσελίδα σας μαζικά φωτογραφίες και αρχεία.

Επέκταση δυνατοτήτων

Αν και έχουμε αναπτύξει ένα πολύ ευέλικτο και πλήρες σύστημα διαχείρισης περιεχομένου, αναμφίβολα θα υπάρχουν πράγματα τα οποία δεν έχουμε συμπεριλάβει επειδή δεν είναι απαραίτητα σε όλες τις ιστοσελίδες.

Ωστόσο, έχουμε φροντίσει να υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης των δυνατοτήτων του Fremikon CMS μέσω plugins και προσθήκης της λειτουργίας που επιθυμείτε. Με τον τρόπο αυτό, φέρνουμε την ιστοσελίδα στα μέτρα σας.

Τι site τρέχουν σε Fremikon CMS;

Το Fremikon CMS είναι κατάλληλο για:

  • Ιστοσελίδες ξενοδοχείων
  • Ενοικιαζόμενα δωμάτια
  • Εταιρικά προφίλ
  • Καλλιτεχνικά site
  • Σελίδες προβολής προϊόντων (όχι e-shop)
  • Ιστοσελίδες ιατρών

To Fremikon CMS δεν είναι κατάλληλο για:

  • News Portals
  • Sites με πολύπλοκη δομή και συσχέτιση του περιεχομένου

Δείτε μερικά site που είναι ενεργά στο Internet και λειτουργούν έχοντας ως βάση το Fremikon CMS: