Αναβάθμιση CS-Cart

Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για αναβάθμιση αλλά για μεταφορά από μια παλαιότερη έκδοση σε μια νέα. Η διαδικασία μπορεί να ξεκινήσει μόνο αν έχετε μια άδεια χρήσης η οποία σας επιτρέπει τη χρήση της νεότερης έκδοσης.

Διαδικασία αναβάθμισης CSCart;

Παρακάτω περιγράφεται μια τυπική ροή εργασιών για την αναβάθμιση (μεταφορά) ενός καταστήματος:

 1. Δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας (backup) του CSCart:
  Παρά το γεγονός ότι δεν δουλεύουμε στην ενεργή ιστοσελίδα, αλλά σε μία σελίδα παράλληλα με αυτή, δημιουργούμε ένα αντίγραφο ασφαλείας της αρχικής ιστοσελίδας.
 2. Μεταφορά των επεκτάσεων (addons):
  Εξετάζουμε όλα τα addons στο κατάστημά σας και σας συμβουλεύουμε ποια τελικά να κρατήσετε αλλά και ποια θα αφαιρεθούν γιατί υπάρχει εγγενή τρόπος στην νεότερη έκδοση. Για τα custom addons γίνεται μια μελέτη και σας ενημερώνουμε με το κόστος δημιουργίας νέων addon.
 3. Μεταφορά των δεδομένων (Προϊόντα, Κατηγορίες, Πελάτες):
  Φροντίζουμε να γίνει η μεταφορά όλων των προϊόντων, κατηγοριών αλλά και όλων γενικά των στοιχείων του eshop σας στην νέα έκδοση.
 4. Τεστ του eshop:
  Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία αναβάθμισης τότε γίνεται ένας εκτενέστερος έλεγχος στο eshop CSCart για τυχών σφάλματα. Εάν εντοπιστεί κάτι τότε άμεσα το διορθώνουμε.
 5. Αντικατάσταση του eshop σας με το νέο:
  Μεταφέρουμε το παλιό eshop σας σε έναν υποφάκελο, ώστε να έχετε πρόσβαση, και ύστερα στη θέση του μεταφέρουμε το νέο αναβαθμισμένο eshop.

 

Τι χρειάζεται για να γίνει μια αναβάθμιση CSCart;

Για να αναβαθμίσουμε τo eshop σας, θα χρειαστούμε στοιχεία που αφορούν τη φιλοξενία ιστοσελίδας (username και password για το hosting) αλλά και τα στοιχεία σύνδεσης στη διαχείριση του eshop..

Πόσο σύντομα μπορεί να ξεκινήσει η αναβάθμιση;

Μετά την ανάλυση που κάνουμε στην ιστοσελίδα σας και αφού έχουμε συμφωνήσει ποια addons θα αναβαθμιστούν θα χρειαστούμε μια με δυο εργάσιμες ήμερες.

Κόστος αναβάθμισης σε νεότερη έκδοση

Παρά το γεγονός ότι εφαρμόζουμε την ίδια διαδικασία για τα μικρά και μεγάλα eshop, κάθε eshop έχει την δική του ιδιαιτερότητα και πολυπλοκότητα.