Παπαδιόχος Α.Β.Ε.Ε.

Ένα από τα μεγαλύτερα γαλβανιστήρια είναι πλέον online!

Όταν λέμε online εννοούμε κυριολεκτικά online, όλα τα στάδια της γραμμής παραγωγής καταγράφονται μέσω μιας ειδικής web εφαρμογής.

"Θέλουμε να ξέρουμε σε ποιο στάδιο βρίσκετε η κάθε παραγγελία ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε".

Αυτή η πρόταση ήταν αρκετή για να βεβαίωσει ότι η web εφαρμογή είναι μονόδρομος στη λύση που ζήτησαν από την εταιρεία ΠΑΠΑΔΙΟΧΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

Οι διαχειριστές θα έπρεπε να μπορούν να συνδεθούν και να τροποποιούν ότι θέλουν απ οπουδήποτε. Εμείς ανεβάσαμε το πήχη πιο ψηλά, κάθε σταθμός εργασίας έχει το δικό του τερματικό. Έτσι ο καθένας "βλέπει" μόνο ότι του αναλογεί.

Αυτόματος συγχρονισμός πελατών με το ERP

Σε ένα εργοστάσιο που το προσωπικό έχει να διεκπεραιώσει ένα μεγάλο φόρτο εργασίας, δε μπορεί να χάνει χρόνο στο να περνάει δύο φορές τα στοιχεία πελατών και τις παραγγελίες τους...

Έτσι, αναπτύξαμε γεφύρωση μεταξύ του ERP που διαθέτουν και τις web εφαρμογής που αναπτύξαμε για τον αυτόματο συγχρονισμό των πελατών.

Inventory παραγγελιών

Όλες οι παραγγελίες καταγράφονται και αποθηκεύονται στη βάση δεδομένων τόσο για μελλοντική χρήση όσο και για να παρακολουθούν οι διαχειριστές σε ποιο στάδιο είναι κάθε παραγγελία και πόσο έχει ακόμα για να ολοκληρωθεί.

Πολλαπλά τερματικά / Θέσεις εργασίας

Σε ένα εργοστάσιο δεν γίνονται όλες οι εργασίες σε ένα σημείο. Έτσι, ήταν απαραίτητο να προστεθεί η δυνατότητα των πολλαπλών θέσεων εργασίας.

Με αυτό τον τρόπο κάθε εργάτης βλέπει μόνο όσες παραγγελίες έχει στο δικό του στάδιο.

Καταγραφή στατιστικών

Σε κάθε στάδιο της γραμμής παραγωγής καταγράφεται ο χρόνος που χρειάστηκε για να ολοκληρωθεί το κάθε βήμα. Ο συνολικός χρόνος, οι επαναλήψεις σε κάθε στάδιο αλλά και πόσοι εργάτες εργαστήκαν σε ορισμένα στάδια, αν είναι επίσημη αργία ή Σαββατοκύριακο η μέρα που δούλεψαν και άλλα πολλά, καταγράφονται και αποθηκεύονται για στατιστικούς λογούς.